Privacy- en cookie verklaring

Wij respecteren jouw privacy en persoonlijke levenssfeer, maar soms hebben we persoonlijke gegevens van jou nodig. In deze verklaring lees je welke gegevens wij gebruiken en hoe wij deze gegevens opslaan, beschermen en verwerken. Deze privacy- en cookie verklaring is van toepassing op onze website Outdoor Movies en de diensten die wij aanbieden. Wij behandelen jouw persoonlijke gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming zoals deze geïmplementeerd is in de Nederlandse wet.

Persoonsgegevens

Om onze website en diensten aan te kunnen bieden, verwerken wij persoonsgegevens. Met het begrip persoonsgegeven wordt informatie bedoeld waarmee je als persoon geïdentificeerd kan worden. Deze definitie is in overeenstemming met de relevante wetgeving.

Jouw toestemming

We kunnen jouw gegevens op verschillende momenten bewaren, zoals wanneer je onze website bezoekt,gebruik maakt van onze diensten of als je contact met ons opneemt. Wij mogen jouw gegevens verwerken, omdat we jouw toestemming vragen via deze privacy- en cookie verklaring. Bovendien hebben we jouw gegevens nodig om de overeenkomst tussen jou en ons uit te voeren. Als je ervoor kiest om je gegevens niet te delen kunnen wij je niet van dienst zijn en kan de software geen goede overeen-komsten samenstellen. Verder zullen we jouw gegevens niet zonder jouw toestemming verwerken, tenzij we daartoe wettelijk verplicht zijn. Welke gegevens verzamelen wij en wat doen we ermee? Om gebruik te maken van onze website en diensten hebben wij de volgende gegevens van jou nodig:

  • Je naam
  • Je adresgegevens
  • Je woonplaats
  • Je telefoonnummer
  • Je e-mailadres

We verzamelen ook wat informatie van jou die niet persoonlijk is als je onze website gebruikt, zoals:

  • De naam van de browser die je gebruikt
  • Het besturingssysteem dat je gebruikt
  • De service provider waarmee jij internettoegang hebt
  • Locatie van de browser en het soort device waarmee je de website bezoekt

Social Media

Als je op een webpagina terechtkomt die social media invoegtoepassingen gebruikt, stuurt je browser bepaalde informatie naar de aanbieder van jouw social media-account. Wij hebben geen zeggenschap over deze gegevensuitwisseling.

Beveiliging

We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, vernietiging, gebruik, wijziging of verspreiding van jouw persoonlijke gegevens door onbevoegden. Hierdoor kunnen degenen die niets met jouw gegevens te maken hebben, er niet bij. Wij doen dit door middel van de volgende maatregelen: Encryptie (versleuteling) van digitale bestanden die persoonsgegevens bevattenBeveiliging van netwerkverbindingen met Secure Socket Layer (SSL), of een vergelijkbare technologie. De toegang tot de gegevens is beperkt tot bepaalde geautoriseerde personen

Bewaartermijn

Outdoor Movies bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens worden verzameld. De bewaartermijn is daarnaast afhankelijk van eventuele wettelijke plichten om gegevens te bewaren.

Links

Op onze website kunnen links naar andere websites staan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacybescherming van deze websites. We adviseren je dan ook om altijd de privacy verklaring van de betreffende website te lezen.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat via de server van een website naar de browser wordt gestuurd. De browser slaat het bestandje vervolgens op in je apparaat. Je apparaat krijgt een uniek nummer, waarmee onze site het apparaat later weer herkent. We kunnen cookies gebruiken om je ervaring op onze website te verbeteren. Cookies zorgen er daarnaast o.a. voor dat de website snel is, je onze website veilig kan bezoeken en wij fouten op onze website kunnen opsporen. Door de opslag van cookies zorgen we bovendien dat:

  • Je veilig surft bij Outdoor Movies
  • De website snel is
  • We fouten en ongemak op de website kunnen opsporen
  • We verbeteringen kunnen testen
  • Je kunt cookies altijd zelf via de browserinstellingen verwijderen of uitschakelen. Er worden dan geen cookies meer opgeslagen als je onze
  • website bezoekt. Maar let wel op: zonder cookies werkt onze website mogelijk minder goed.

Wijziging van de Privacy- en cookie verklaring

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat ons privacy- en cookie verklaring in de toekomst wordt uitgebreid of gewijzigd. We raden je daarom ook aan om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn doorgevoerd.

Jouw rechten

De gegevens die we van jou verzamelen zijn persoonlijk. Je hebt daarom de volgende rechten: Je mag ons vragen om inzage in jouw gegevens;

  • Je mag ons vragen om correctie, beperking of wissen van jouw gegevens
  • Je mag ons vragen om een kopie van jouw gegevens
  • Je kunt bezwaar maken tegen de verwerking van jouw gegevens
  • Je kunt een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als je denkt dat wij jouw gegevensonrechtmatig verwerken
  • Je mag jouw toestemming om jouw gegevens te verwerken altijd weer intrekken. Vanaf het moment dat je de toestemming intrekt mogen we dan geen gegevens meer van jou verwerken

Bij andere vragen of opmerkingen over onze privacy- en cookie verklaring kun je contact met ons opnemen.