Buiten Bioscoop

Zon onder? Film aan! Kijk een film op de mooiste buitenlocaties een unieke belevenis voor iedereen. Een film zien in de open lucht ken je misschien wel van oude films of van de verhalen van vroeger. Door Outdoor Movies kun jij die ervaring nu in het echt beleven.

Wij organiseren zelf drive-in bioscopen, maar het is ook mogelijk om dit zelf te doen! Kun jij een groot bioscoopscherm gebruiken voor je event of wil jij graag een nostalgische rit maken naar de Amerikaanse drive-in bioscopen voor een bedrijfsuitje? Beleef de echte drive-in ervaring en dat allemaal veilig in een auto.

Wat regelen wij

  • Groot LED scherm
  • Stroomvoorziening
  • Afkoop filmrechten
  • Vergunning aanvragen Agentschap Telecom en Commissariaat voor de Media

Het enige wat jij hoeft te doen

  • Vergunning aanvraag Gemeente
  • De film kiezen die jij graag wilt zien
  • Een locatie kiezen waar plek is voor de auto’s
  • Een datum voor de drive-in bioscoop

De Outdoor Movie Drive-In Bioscoop kunnen wij op bijna elk terrein realiseren. Het enige wat wij nodig hebben is genoeg ruimte voor een groot scherm en plek voor de auto’s. Een geschikt terrein zou bijvoorbeeld een parkeerplaats of een groot grasveld kunnen zijn.

De schermen zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Is het tijd voor het jaarlijkse bedrijfsuitje? Heb jij een scherm nodig voor een diplomering van studenten? Of organiseer jij een studentengala, borrel, slotfeest, feestweek, introductieweek of een ander event? Outdoor Movies zorgt er samen met jou voor dat het een dag gaat worden om niet te vergeten.

Vrijblijvend een voorstel ontvangen

Wij maken graag een offerte voor je met de mogelijkheden voor jouw eigen drive-in bioscoop of de opties voor het gebruiken van het grote scherm voor een event. De offerte is volledige vrijblijvend, maar geeft je wel een duidelijk overzicht van de kosten. Bekijk de offerte en bespreek de mogelijkheden met je partners of collega’s. Besluit je om de offerte definitief te maken? Dan horen wij dit natuurlijk graag!

Twijfel je of een terrein groot genoeg is of heb je hulp nodig bij de organisatie van jouw bedrijfsuitje of event? Wij helpen je graag met de aanloop, maar ook tijdens en na afloop van het event.

Heeft jouw stad of gemeente dé perfecte locatie voor een drive-in filmervaring? Of wil jij met jouw collega’s of studievereniging een exclusieve avond beleven? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wie weet staat jouw locatie binnenkort in de spotlights!

Vraag hier een voorstel aan